Eseménydúsan telt az október a Hét Csillag Egyesületnél


2014-10-29 11:01:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eseménydúsan telt az október a Hét Csillag Egyesületnél főképe
A Hét Csillag Egyesület az elmúlt hetekben systema szemináriumokon, a kung-fu országos bajnokság második fordulóján is részt vett, emellett ellátogattak a holtmarosi gyermekotthonba is. Ahogy arról korábban hírt adtunk, a programsorozat Andrej Karafa két szemináriumával indult, a közel egy hónap további programjait Pintér Péter egyesületi elnök elevenítette fel.
- Október második hetében egyszerre két helyszínen is jelen voltunk az egyesület színeiben. Először a Magyar Kung-fu Szakszövetség országos bajnokságának második fordulójára neveztünk, melyet Érden rendeztek. 22 egyesület 123 versenyzője vett részt a kupán, az egyesületet light contact küzdelmekben öt versenyző képviselte. A legjobb eredmény gyerek III. kategóriában Firtl Martin nevéhez fűződik, aki fegyelmezett versenyzéssel első helyezést szerzett. Felnőtt kategóriában Fülöp Tamás egy rutinos versenyzővel szemben maradt alul, végül ötödik lett. A serdülők között Császár Miksa nagyot küzdött a második helyért, Berkes Bálint szintén egy ezüstéremmel gazdagodott, Podányi Márton a -60 kilogrammos kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A következő megmérettetést, a meghívásos bajnokságot november 8-án rendezik, ahova az első két forduló összesített eredményei alapján az ország négy legjobb helyezettje kap meghívót, és köztük dől el a magyar bajnoki cím, Pápáról négy fő kvalifikálta magát erre a versenyre. Október 10. és 13. között egyesületünk is részt vett a holtmarosi Tulipán gyermekotthonban tett látogatáson. Először is szeretném megköszönni a lehetőséget a Pápai Református Gyülekezet küldöttségének, hogy részesei lehettünk ennek az útnak. A Tulipán Gyermekotthon a Czegei Wass Albert Alapítvány és a Holtmarosi Református Egyházközség közös munkájának gyümölcseként működik. Köszönöm Bartha József úrnak és az ott lakó gyerekeknek a kedves fogadtatást és köszönet illeti mindazokat, akik adományaikkal megörvendeztették az otthon lakóit. Az otthon nagy benyomást tett rám, hiszen légkörét áthatja a szeretet és a gondoskodás. Remélem a játékos foglalkozáson és az ott töltött rövid idő alatt mindenki legalább olyan jól érezte magát, mint mi. Bízom abban, hogy egyesületünk hosszabb távon is kapcsolatot tud tartani a holtmarosi gyermekotthonnal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!