Babaszépségverseny és gyermekkönyv-bemutató


2014-10-28 18:38:08  | cikk: mo  | fotó: (átvett felvételek)  | 


Babaszépségverseny és gyermekkönyv-bemutató főképe
Babaszépségversenyt hirdetett az egyik pápai internetes portál a közelmúltban. A legnépszerűbb közösségi oldalon bemutatott gyermekfotókra bárki leadhatta szavazatát, s a legtöbbek tetszését elnyerő fénykép tulajdonosa értékes nyereményben részesült. Kovács Csilla, a program egyik szervezője arról számolt be, az eredményhirdetés nagy sikerrel zajlott az egyik belvárosi étteremben. A vetélkedőt két kategóriában hirdették meg: „A legszebb gyermekmosoly” és „A legboldogabb pillanat” címmel. A megmérettetésre sokan jelentkeztek, számos szülő nevezte be gyermeke fényképét a vetélkedésre. Kovács Csilla kiemelte, „A legboldogabb pillanat” kategóriában többen a testvéri szeretetet kívánták megjeleníteni a testvérpárok fotóival. A szépségversenyt a Várkertfürdő is támogatta, a kategóriák helyezettjei családi belépőt és úszójegyeket nyert a fürdőkomplexumba.

A hétvégi díjátadón mutatták be Szabó Zsófia új gyermekkötetét is. A veszprémi kétgyermekes családanya az emberi test működését foglalta kötetbe, természetesen a gyermekek nyelvén. A kéziratot már a Pápai Városi Óvodák Szivárvány Óvodájának szülői közössége is véleményezte. Kovács Csilla elmondta, az anatómiai tudásra épülő Testmesék című könyv minden estére tartogat egy-egy fejezetet, amelyben a kisgyermek megismerkedhet az emberi szervezet működésével.

A babaszépségverseny eredményei:
1. helyezett: Balogh Szaffi
2. helyezett: Antal Levente
3. helyezett: Kuti Zoé Vivien és Kuti Hanna Napsugár

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!