Hét éremmel tért haza a Pápai SE Tapolcáról


2014-10-28 11:58:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hét éremmel tért haza a Pápai SE Tapolcáról főképe
Az elmúlt hétvégén a Pápai SE sakk szakosztálya Tapolcán, a Kölcsey-kupán vett részt. A kétnapos verseny keretén belül az első játéknapon ötperces villámversenyt rendeznek, másnap pedig 15 perces rapid bajnokságot, a PSE ez utóbbin ült asztalhoz. Egy felnőtt és két gyermekeknek kiírt csoportban versenyeztek, összesen hat felnőttel és hét gyermekkel.
- Kilenc fordulós svájci rendszerben játszottak a résztvevők, és a jó eredmények most sem maradtak el, hiszen összességében a kiosztott 15 éremből hetet hoztunk el Pápára, ami nagy szó, hiszen Tapolca a megyei sakkélet fellegvára - hangsúlyozta Kiss Csaba szakosztályvezető. Szakosztályunkból Tardos Luca és Domonkos Eszter aranyérmes lett, Hamza Gábor, Kurics László, Czemmel Viktória ezüst-, Farkas Dorina és Margl Roland bronzérmet szerzett, utóbbi versenyzőnk a felnőtt mezőnyben indult annak ellenére, hogy ő még ifjúsági korú játékos, de tudása alapján a felnőttek között a helye.
A versenyen Babári Milán, Balogh Bálint, Hamzáné Gyimesi Andrea, Katona György, Kiss Csaba, Janus Tamás és Mayer Tibor is részt vett, ők nem értek el dobogós helyezést. A szakosztályvezetőtől megtudtuk, november 9-én megyei első osztályú bajnoki fordulót játszanak, ellenfelük idegenben a Bányász Ajka lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!