Véber György állásába került a Lombardtól elszenvedett vereség


2014-10-27 16:16:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber György állásába került a Lombardtól elszenvedett vereség főképe
A PMFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy közös megegyezéssel távozik az együttestől Véber György vezetőedző, aki nyáron érkezett a klubhoz. Helyét ideiglenesen segítője, Kulcsár Árpád veszi át. A Lombard Pápától elszenvedett 2–1-es hazai vereség után a PMFC-nél válságértekezletet tartottak, amelyen értékelték a csapat eddigi szereplését, a Véber György vezette szakmai stáb munkáját. A pécsiek 12 forduló után két győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel állnak a 13. helyen 10 ponttal úgy, hogy ebben az idényben az NB I-ben még nem nyertek meccset hazai pályán – összegezte a pécsiek eddigi szereplését az nso.hu.
- Hétfőn délelőtt Győri János, a PMFC-Matias ügyvezetője és Véber György a csapat klubházában találkozott egymással. A megbeszélés témája a PMFC-Matias szezonbeli szereplése volt. Az egyeztetés végén a felek abban állapodtak meg, hogy közös megegyezéssel felbontják Véber György szerződését, így mától nem ő a PMFC-Matias vezetőedzője. Az új szakember kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője, a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád készíti fel az együttest – írja a pmfc.hu.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!