Kovács László: Csapatként játszottunk


2014-10-26 10:46:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Kovács László: Csapatként játszottunk főképe
Ahogy arról beszámoltunk, a Lombard Pápa megtörte fordulók óta tartó nyeretlenségi szériáját és Pécsen három ponttal gazdagodott. A lefújást követően érthető módon Kovács László volt elégedettebb, Véber György pedig a tulajdonosra bízta, hogy a jövőben ki irányítja a PMFC-t.

Véber György: Arra gondoltam, hogy a kimaradt helyzetek megbosszulhatják magukat, de vereségre nem számítottam... Egyébiránt, ha nem ellenünk nyer a Pápa, elsőként küldtem volna gratuláló sms-t Kovács Lászlónak. Hiányzik az a plusz a csapatból, ami a győzelemhez kell. Szünetig jól ment a játék, küzdöttünk, ám a második félidőben számomra felfoghatatlan dolgok történtek. Felettem lévő emberek közül többen is gyaláztak, mondván, hogy miattam jutott oda a Pécs, ahol most van. Kikérem magamnak, a tulajdonosra bízom, döntse el, igazuk van-e a bekiabálóknak. (nso.hu)

Kovács László: Az első félidőben kétszer is ziccert hibáztunk. Nagy bölcsességet ne várjanak, mert ezen a meccsen tényleg csak az döntött, hogy végre gólokat rúgtunk. Persze, már a Diósgyőr ellen is látszott, hogy csapatként működik a társaság, ezúttal azonban még egy lapáttal rátett, ez három pontot eredményezett. A mieink nem nagy, sztárolt csapat, de küzd, mindent megtesz azért, hogy bennmaradjon az NB I-ben. (nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!