Színes programok a JMSZK őszi családi napján


2014-10-25 20:31:59  | cikk: Babos Petra  | 


Színes programok a JMSZK őszi családi napján főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ már évek óta gondoskodik az őszi szünet tartalmas eltöltéséről kézműves játszóház, színielőadás és egy egész napos kirándulás keretében.
Bognárné Novák Ilona művelődésszervező elmondta, a mai játszóház az ősz jegyében zajlott, melyre nagyon sokan ellátogattak.
- Igyekeztünk színes és változatos programkínálatot összeállítani a gyerekeknek, így a Varázshangok az Egészségért Egyesület szakemberei közreműködésével egy hatalmas játszóházzá alakult a JMSZK emeleti tere. A szervezők gondoltak a legkisebbekre, akiket bébiszőnyeg várt, ahol készségfejlesztő játékokat, hintát, csúszdát és libikókát próbálhattak ki. Természetesen társasjátékok és egyéb képesség-és készségfejlesztő játékok is csalogatták a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Ha már játszóház, nem maradhatott el a kézműveskedés sem, az ősz jegyében textilből töklámpást készíthettek. Nagyon népszerű volt a hangszersimogató foglalkozás és a Jenga-jellegű legmagasabb torony megépítése is.

Németh Flóra édesanyjával és barátnőjével látogatott el a szünidei programra, ahol nagyon jól érezték magukat. Sokat játszottak, zenéltek, nevettek. Flóra szerint érdemes volt eljönni a színházba.
A nap zárásaként a színpadon a győri Holle Anyó Színház Harisnyás Pippi című zenés interaktív kamaraelőadását nézhették meg a gyerekek. 
A szünidei programok ezzel még nem érnek véget, hiszen október 28-én, kedden reggel kirándulást szerveznek a soproni csokoládéműhelybe és a nagycenki Széchenyi Kastély és Emlékmúzeumba.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!