Elektromoshulladék-gyűjtés


2010-03-01 21:00:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Elektromoshulladék-gyűjtés főképe
Immáron hetedik éve, hogy Pápa városa elektromos hulladékot gyűjt, ezúttal is a Juhar utca 3. szám alatt várják a kiszolgált háztartási készülékeket. A térítésmentes akció ma reggel 8 órakor kezdődött és pénteken 20 óráig tart. Minden nap reggel 8 és 20 óra között lehet vinni azokat az elhasználódott, kidobásra szánt  elektromos berendezéseket, amelyek 220 voltról működtek.
- Célunk ezzel a gyűjtéssel, hogy ellenőrzött, szabályozott körülmények között, környezettudatos módon tudjanak a pápai háztartások megszabadulni a feleslegessé vált elektronikai cikkektől.  Környezettudatos módon, hisz az így leadott készülékeket szét fogják bontani, anyagát, alkotórészeit pedig az ipar újrahasznosítja.
Az elektronikai hulladékokat a Juhar utcában várjuk, főként az egyéb, alkalmilag képződött háztartási hulladékok elszállítására március 16-án Kéttornyúlakon, Tapolcafőn és Borsosgyőrött, valamint március 22-én Pápán lesz lomtalanítás – egészítette ki a tájékoztatást Bánhidi László, a Városgondnokság vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!