Mátyus János lett a Nyíregyháza vezetőedzője


2014-10-20 17:48:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Mátyus János lett a Nyíregyháza vezetőedzője főképe
A Nyíregyháza NB I-es labdarúgócsapata hétfőn a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Csábi József vezetőedző lemondott, és a csapat irányítását Mátyus János veszi át – írja az nso.hu. A Puskás Akadémiától a hét végén elszenvedett vereség után Csábi József felajánlotta a lemondását, és a vezetőség elfogadta azt. A csapat irányítását Mátyus János veszi át. A trénerrel – aki szeptember 4-én állt fel a szintén élvonalbeli Lombard Pápa kispadjáról – hétfőn szóban megállapodtak a vezetők.
- Meglepően fogadtam a megkeresést, mert bár gyengébben szerepelt a Nyíregyháza a vártnál, minden mérkőzésen megvolt a pontszerzési esélye – fogalmazott Mátyus János. – Nem hittem volna, hogy Csábi József ilyen korán távozik. Annak örülök, hogy rám gondoltak a vezetők, nagy terveim vannak, és már nagyon várom az első bajnokit. Amikor a Pápa edzőjeként egymás mellett ültünk Nyíregyházán néhány hete a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, nem gondoltam volna, hogy én váltom Csábi Józsefet. Ma megnézem a stáb munkáját, a tervek szerint pedig kedden már én tartom az edzést. A legfontosabb teendőm most az, hogy mentálisan felrázzam a csapatot, mert tudom, hogy milyen állapotban van az együttes, és eredményes lehet. Ezt a Pápa edzőjeként saját bőrömön is tapasztaltam.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!