Sakk: Vereség a megyei bajnokságban


2014-10-20 14:25:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Vereség a megyei bajnokságban főképe
A megyei első osztályú sakk pontvadászatban előrehozott bajnoki mérkőzést játszott a Pápai SE csapata, ellenfelük az első fordulót követően listavezető Kelet - Balaton volt. Az egy héttel korábbi NB II-es csapatukhoz képest hét helyen is más volt a hazaiak összetétele, így a vendégek számítottak a mérkőzés esélyesének, hisz a leülési Élő – pontokat figyelembe véve 11-1 arányban voltak jobbak a PSE-nél.
- Két ifjúsági és két női játékos is asztalhoz ült csapatunkban, végül 3.5 – 8.5 lett a végeredmény, előzetesen 4-4.5 pontot vártam volna a csapattól, tehát kissé csalódott vagyok – tájékoztatta hírportálunkat Kiss Csaba szakosztályvezető. A leghosszabb parti majd öt órás volt, de megérte várni, hiszen egy döntetlent eredményezett számunkra. Részünkről egyedüliként Kissné Simon Bernadett tudott nyerni, Margl Roland, Kis Zoltán, Katona György, Mayer Attila és Balogh Bálint döntetlent ért el. A novemberi hónap elég sűrűnek ígérkezik, hiszen két NB II-es és két megyei mérkőzésünk is lesz, gyakorlatilag minden vasárnap játszani fog valamelyik csapatunk – tette hozzá a szakosztályvezető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!