Szulák Andrea és a győri filharmonikusok


2014-10-19 00:23:29  | cikk: pt  | fotó: Babos Petra  | 


Szulák Andrea és a győri filharmonikusok főképe
A Győri Filharmonikus Zenekar pápai hangversenysorozatának első alkalmán Szulák Andrea eMeRTon-díjas énekesnő gyönyörű énekhangja töltötte be a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermét. A koncerten jól ismert világslágerek, dalok hangzottak el nagyzenekari kísérettel, Silló István karmester dirigálása mellett.

Szulák Andrea az előadás előtt hírportálunknak elmondta, régóta ismerik egymást a győri filharmonikusokkal. – Magyarország talán legkiválóbb szimfonikus zenekara a Győri Filharmonikus Zenekar. Nagyon jó velük együtt dolgozni. Silló István karnagy évek óta jó barátom, sok-sok produkcióban dolgoztunk együtt. Nem utolsó sorban pedig az ország egyik legjobb karmestere – fogalmazott a sokoldalú, színművészként és műsorvezetőként is ismert énekesnő. Megtudtuk tőle, a műsort olyan dalokból állították össze, amelyek számára különösen kedvesek, színházi szerepeihez vagy fontos pillanatokhoz köthetőek. – Olyan szerzemények ezek, amik miatt úgy éreztem, meg kell állítanom az időt egy-egy dal erejéig – fogalmazott.

Szulák Andrea megjegyezte, ez az előadás tavaly debütált Győrben egy adventi koncerten, majd a győri filharmonikussakkal közösen ünnepelte az énekesi karrierjének a 30. évfordulóját a Budapesti Operettszínházban. – Ez két csodálatosan szép epizód az életemből. Bevallom, volt egy olyan érzésem, hogy mindez egyfajta lezárása egy nagy korszaknak. Azonban úgy tűnik, hogy még sincs így, hiszen továbbra is együtt zenélünk. Aztán vannak újabb ötleteim is, még sok dolog inspirál – mosolygott Szulák Andrea, aki pápai koncertje után a Győri Filharmonikus Zenekarral közösen kétségkívül megérdemelten fogadta a közönség vastapsát.

A győri filharmonikusok legközelebb 2015 februárjában koncerteznek majd Pápán.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!