A Munkácsy a terematlétika bajnoka


2014-10-18 09:57:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Munkácsy a terematlétika bajnoka főképe
A 15 éves a Városi Sportcsarnok programsorozat keretében 2004-ben születettek fiúk és lányok részére rendezett a Pápai SE terematlétika bajnokságot. Sajnos mindössze három iskola vett részt a hét versenyszámban, a gyerekeknek gyorsasági és ügyességi feladatokban egyaránt számot kellett adni tudásukról. A versenyen a Munkácsy iskola szerepelt a legjobban, hiszen az összes feladatban az első helyen végzett, második a Szent István, harmadik pedig a Gyurátz csapata lett. A bajnokságot nem titkoltan azzal a céllal is rendezték meg, hogy új atlétákat csábítsanak az egyesülethez.
- Volt többek között sprintfutás, gátfutás, helyből távol-, és hármasugrás, medicinlabda dobás – sorolta a versenyszámokat Kis Károly, a PSE edzője. Sajnos a három résztvevő iskolán kívül egyik városi és vidéki iskola sem volt fogadóképes, és távolmaradt a versenytől, amit nem értek. Akik itt voltak, véleményem szerint jól érezték magukat, az sem fordul elő minden nap, hogy a Sportcsarnok küzdőterén bonyolíthatunk le atlétika versenyt, aki eljött éremmel, oklevéllel és egy ajándék csokival gazdagodott. Sok jó mozgású fiút és lányt láttam a 30 fős mezőnyben, el is mondtam, hogy szeretettel várom őket az edzéseinkre, bízom benne, hogy néhány kedvet kapnak és lejönnek hozzánk mozogni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!