Sakk: Vereség az NB II-ben


2014-10-14 13:00:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Vereség az NB II-ben főképe
A Pápai SE sakk szakosztályának NB II-es csapata hétvégén idegenbeli mérkőzést játszott, a csapat az esélyesebbnek tartott Keszthelyhez utazott. A mieinknél egy játékos hiányzott az alapnak nevezhető legjobb Élő-pontos 12-ből, a végeredmény 10.5 – 1.5 lett a hazaiak javára, Kiss Csaba szakosztályvezető érhető módon csalódottan elevenítette fel a partikat.
- Három döntetlenünket a három legfiatalabb játékosunk, Sashalmi Ádám, Döbröntei Dávid és Margl Roland érte el. Egy-két pontunk lehetett volna még, amit benne volt a partikban, de nem sikerült kihozni belőlük. Fáradtan fejeztük be a bajnokit, volt olyan játékosunk, aki közel öt órát(!) játszott és mégis vereséggel zárt. A vereséggel a 12., azaz az utolsó helyen vagyunk, és van még a Széchenyi – csoportban egy elmaradt Baki Agrocentrum - Kisbér meccs is, amit nem lehet tudni, hogy mikor rendeznek. A nagy ellenfélnek az Arborétum mutatkozik a kiesés elleni harcban, bár ők nagy meglepetésre a Spartacust legyőzték, a bajnoki címre továbbra is Kisbért és a Haladást tartom esélyesnek. Most hosszabb pihenő következik az NB II-ben, legközelebb november 16-án játszunk hazai pályán a Lövő ellen.
A PSE következő sakkprogramja október 19-én a megyei első osztályú hazai meccs lesz Balatonalmádi (Kelet-Balaton) ellen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!