Áldozó Tamás: Köszönjük a választók bizalmát!


2014-10-13 04:11:12  | cikk: HuHa  | 


Áldozó Tamás: Köszönjük a választók bizalmát! főképe
Ünnepeltek a Fidesz-KDNP pártszövetség színeiben induló helyi politikusok és segítőik vasárnap este, hiszen valamennyi egyéni választókerületben győzni tudtak, így mind a tíz jelöltjük tagja lesz az új képviselő-testületnek. A Galéria Bisztróban tartott esti összejövetelükön együtt nézték a folyamatosan érkező eredményeket és értékelték az önkormányzati választásokat. Áldozó Tamást, a város polgármesterét az eredmények csaknem teljes feldolgozottsága után kérdeztük.
-Először is gratulálok az öcsémnek, akit Homokbödögén polgármesterré választottak – kezdte, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki a pápai Fideszes képviselőjelöltekre szavazott.
-Köszönetet mondok azért, hogy a választók ismét minket támogattak, nemcsak engem, hanem minden jelöltünket, hiszen valamennyien megnyerték a választókerületüket. Néhány szavazókörben azonban egészen meglepő eredmények születtek, amiket sokáig kell majd boncolgatnunk –fogalmazott.
A polgármesterjelöltek szerepléséről azt mondta, az MSZP és a Fidesz között nagyjából megmaradt az a különbség, ami a 2011-es időközi választásokon volt, azzal, hogy mindketten kevesebb szavazatot kaptak. Ugyanakkor megdöbbenésének adott hangot a Jobbik szereplésével kapcsolatban, mint mondta, nem számított arra, hogy Pápán valaha is tíz százaléknál jobb eredményt tudnak elérni.
-A mi sikerünk a sok munkának tudható be és annak, hogy nagyon sok emberhez eljutottunk. Ugyanakkor két olyan körülmény volt, amivel nagyon nehéz volt megküzdenünk. Az egyik, hogy nagyon sokan elkönyvelték a biztos győzelmet és ez elkényelmesítette a szavazóinkat, a másik, hogy huszonnégy év után még vannak olyan szavazók, akik bár nagyrészt ugyanazt gondolják, mint mi, mégis változást is akartak – értékelte eredményeiket. A városvezető kiemelte, ez számukra üzenet és sok mindent újra fognak gondolni, elvégzik az elemzéseket és tanulnak belőle.
-Azt remélem, hogy amit a választási programunkban ígértünk, azt 2019-re meg is tudjuk valósítani –hangsúlyozta. Mint mondta, tíz Fideszes képviselő lesz a testületben, a felelősség a Fideszé lesz továbbra is, és ezt a felelősséget minden képviselőtársukkal megosztják, aki hajlandó velük együtt dolgozni. Az elmúlt négy év sok szép példáját adta annak, hogy párthovatartozás nélkül együtt dolgoztak a városért a képviselők és ezt reméli a továbbiakban is.
-Szép öt év lesz a következő a város szempontjából, hiszem, hogy meg tudjuk ragadni azt a lehetőséget, amit az uniós ciklus költségvetési politikája fel tud kínálni ennek a városnak. Azt remélem, hogy folytatódik az új és jobb munkahelyek számának szaporodása, és azt remélem, hogy a pápai családok nagyobb egzisztenciális biztonságban élhetnek – tekintett előre.
Áldozó Tamás Grőber Attila azon kijelentésére, hogy mindenben segíteni fogja a polgármestert a város sikeréért, úgy reagált, az MSZP-s politikussal mindig jól tudott együtt dolgozni.
-A világ dolgainak egy jelentős részéről különbözőképpen gondolkodunk, de ami a fontos, hogy gondolkodunk – hangsúlyozta.
A Fidesz-KDNP választási győzelmét ünneplő összejövetelen a polgármester gratulált képviselőtársainak és köszönetet mondott munkatársainak, segítőinek. A rendezvényen jelen volt dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, államtitkár is, aki szintén a köszönet hangján szólt és úgy fogalmazott, a sok munka után újabb sok munka következik, és ő mindenben segíteni fogja a várost.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!