Érkeznek a választási eredmények


2014-10-12 20:54:01  | cikk: HuHa  | 


Érkeznek a választási eredmények főképe
19 órakor zárták az urnákat és a szavazóhelyiségeket az önkormányzati választáson. A szavazatszámláló bizottságok jelenleg a szavazólapok érvényességét és a leadott szavazatokat számlálják. Az egyelőre tájékoztató jellegű eredmények folyamatosan érkeznek, ezek hírportálunk hírek menüpontjában az önkormányzati választás címen olvashatók.

Hírportálunk a Türr István Gimnáziumban lévő szavazókör zárásánál volt jelen. Az 1. számú választókerület 2. számú szavazókörében 886 fő volt jogosult a voksolásra, közülük 320-an jelentek meg illetve szavaztak mozgóurna segítségével a mai napon. A polgármester személyére leadott voksok közül 13 volt érvénytelen, az érvényes szavazólapok szerint dr. Áldozó Tamásra 132 szavazópolgár adta le voksát, Grőber Attila neve mellé 88-an tettek ikszet, Szőke László 60, Kerecsényi Zoltán pedig 27 szavazatot kapott.

Az eredmények folyamatosan megtekinthetők hírportálunkon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!