Megvan a Bakonyerdő idei első győzelme!


2010-02-27 18:18:47  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Megvan a Bakonyerdő idei első győzelme! főképe
A mai mérkőzés kezdődobását meghívottként az egykori pápai kézilabdázó, Csapó László végezte el. A Bakonyerdő Elmax Vasas SE az ősz bronzérmesét, Nagykanizsa alakulatát fogadta az NB II-es bajnokság első tavaszi összecsapásán a Városi Sportcsarnokban. Vesztergom Zoltán fiai ősszel mindössze egy pontot tudtak szerezni és ha céljukat, a 7.-8. pozíció valamelyikét el szeretnék érni, ahhoz egy jó rajtra mindenképpen szükség lett volna. Ennek szellemében kezdték a házigazdák a meccset, nagyon belehúztak az elején, 6-1-et is mutatott az eredményjelző. A pápaiak hatékony támadójátéka remek kapusteljesítménnyel párosult, 15-4 volt az állás 30 percnyi játék után. A mérkőzés félidejében a pápai kötélugró csapata szórakoztatta a közönséget. A második játékrész döcögve indult, kimaradt lehetőségeinket kihasználta Tóth László alakulata és sorozatban négy gól is kaptunk (16-8). Három percnek kellett eltelnie, mire újra eredményesek tudtunk lenni, ekkor Kapcsándi Zsolt köszönt be Tompek kapujába, megszerezve ezzel nyolcadik gólját. A találat felrázta a mieinket és folytatódott az első félidőben mutatott játék, góllövésben ismét Kapcsándi Zsolt neve kívánkozik az élre, Bita Ferenc kapuját pedig csak a legritkább esetben sikerült bevennie a kanizsaiaknak. Tíz perccel a vége előtt ismét kisebb hullámvölgybe kerültek a vendéglátók, a Zala megyeiek közelebb lopóztak 29-19-re. Nyolc perccel a vége előtt sikerült megszereznünk Takács Balázs jóvoltából a 30. találatunkat. A folytatásban őrizte megszerzett előnyét a Pápa, megszerezve ezzel az idei bajnokságban első győzelmüket. A mieink legközelebb Győrújbarátra látogatnak.

Bakonyerdő Pápa – Nagykanizsa 31-23

Vesztergom Zoltán értékelése: A védekezésünk remekül összeállt a mai napra, az első félidőben a négy kapott gól, azt hiszem önmagáért beszél, emellett a kapusunk is remek teljesítményt nyújtott, a lerohanásaink pedig rendre góllal végződtek. Új igazolásunk, Szabó Tamás is hamar beilleszkedett, első meccsén hat találatig jutott. Jövő héten a Győrújbarát ellen ilyen hozzáállással nyerhetünk, bízom benne, hogy sikerrel járunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!