A Fidesz is értékelt a kampány finisében


2014-10-10 16:39:15  | cikk: mo  | 


A Fidesz is értékelt a kampány finisében főképe
Meggyőződésem, hogy az induló jelöltek programjai közül a miénk a legösszefüggőbb, a legkidolgozottabb, a leginkább megvalósítható. Mindemellett rendelkezünk azzal a tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel, amelyek mentén ez a program megvalósítható – jelentette ki dr. Áldozó Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mai sajtótájékoztatóján.

A polgármesterjelölt elmondta, hiányolja, hogy politikai ellenfelei pártjukéhoz hasonlóan kidolgozott programmal nem álltak elő.
- A szocialista párt részéről kinyomtatott programot nem láttam; a Jobbik nem jelezte, hogy bármilyen programja lenne; egy független polgármesterjelöltnek van kivonata egyfajta programból, amely részben a városprogram átvétele, másrészt pedig nem értem, hogy miért kivonat, hiszen az internetes felület bőséggel lehetőséget adna arra, hogy teljes programot közzétegyen; a Demokratikus Koalíció pedig szintén nem lépett azzal az igénnyel a város elé, hogy átfogó városfejlesztési, közösségépítő programmal jelentkezzen – fogalmazott Áldozó Tamás.

A választási kampány nem érte el azt az intenzitást, amely az előzőekben tapasztalható volt – jegyezte meg a polgármesterjelölt, majd a köszönetet hangján szólt a tekintetben, hogy a – Jobbikot kivéve – politikai ellenfelei nem folytattak negatív kampányt.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje elmondta, a kampány időszakában jelöltjeik a választópolgárokkal történő személyes találkozásra helyezték a hangsúlyt. Mind nagyobb, mind kisebb közösségekben számos lehetőségük adódott a város ügyeinek megtárgyalására, jövőjének megvitatására. Áldozó Tamás kiemelte, reményei szerint sokan elmennek szavazni, s biztatta is erre a választópolgárokat.

A sajtóban korábban megjelent felhívás kapcsán, mely szerint a Pápai Baloldali Együttműködés polgármesterjelöltje vitára hívta a Fidesz helyi vezetőit, Áldozó Tamás így reagált: hetekkel ezelőtt az Orvosklub a vitát már megszervezte, hiszen ma estére minden polgármesterjelölt meghívást kapott a közösségbe, ahol megvitatják a város jövőjére vonatkozó gondolataikat. A fideszes politikus hozzátette, másrészt semmilyen meghívót nem kapott az eseményre.
- A politikai vitának is megvannak a maga feltételei. Komoly politikai szereplőkhöz méltatlan az ilyen üzengetés – tette hozzá a polgármesterjelölt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!