Hamarosan indul a Győri Filharmonikusok hangversenysorozata


2014-10-09 18:17:48  | cikk: mo  | 


Hamarosan indul a Győri Filharmonikusok hangversenysorozata főképe
„Élmény a fülnek” - ezzel az új mottóval különleges zenei programokat kínál a Győri Filharmonikus Zenekar Pápa zeneszerető közönségének a 2014/2015-ös zenei évadban – juttatta el szerkesztőségünkhöz hangversenysorozatának műsorrendjét a zenekar média- és értékesítési tanácsadója.
Igényes műsorokat, a kultúra különleges és mindenki számára érthető produkcióit hozzák el a városba, hogy lehetőséget teremtsenek a tartalmas kikapcsolódásra. A három előadásból álló hangversenysorozat nyitóelőadásán, 2014. október 16-án, Szulák Andrea, a mai magyar zenei élet közkedvelt előadóművésze lesz a vendége a zenekarnak. A koncerten a mindenki által jól ismert slágerek, dalok hangzanak el nagyzenekari kísérettel, Silló István karmester dirigálása mellett.
A sorozat második előadásán, már a következő évben, február 12-én Orosz Zoltán, világhírű harmonikaművész látogat el Pápára, és Vivalditól Brahmsig, a francia sanzontól az orosz cigánydalokig, a délszláv népzenétől Astor Piazzola argentin tangójáig mutatja be a harmonika különleges hangzásvilágát, és mindezt a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében és társaságában. Azt est karmestere a Liszt-díjas Kovács László lesz.
A záró előadásban zenés mesékkel és mesés zenékkel készülnek elbűvölni a pápai közönséget. A március 29-i előadás vendége a Kossuth-díjas Berecz András ének- és mesemondó lesz, aki tanulságos, humoros és nagyon is szerethető ízes stílusában fogja elvarázsolni az érdeklődőket, amely mellett a Győri Filharmonikus Zenekar fogja az esthez méltó dallamokat szolgálni. Ezen az estén az előadás a művészeti vezető, a Liszt-díjas Berkes Kálmán vezényletével kínál különleges élményt – derül ki a műsorrendből.

Bérletvásárlásra a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ jegypénztárában. illetve a Tourinform Irodában van lehetőség.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!