Teke: Rangadóra készül a Vasas


2014-10-08 11:20:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Teke: Rangadóra készül a Vasas főképe
Ahogy arról nyáron hírt adtunk, az Elekthermax Vasas tekecsarnokának pályái olyan rossz állapotban vannak, hogy azokon nem lehet NB I-es mérkőzéseket játszani, ezért a felnőtt és ifjúsági csapat Ajkára költözött, és jó ideig ott játssza bajnoki találkozóit. A Szabados József vezette alakulat öt fordulón van túl, mérlegük két győzelem, három vereség, az ifik a dobogó legalsó fokát foglalják el, négy győzelemmel és egy vereséggel. Az együttes játékos-edzőjét arra kértük, elevenítse fel az elmúlt hetek történéseit.
- A felkészülési időszak alatt részt vettünk a szombathelyi Savaria-kupán, ahol 19 csapatból a harmadik helyet szereztük meg, mindössze három fával maradtunk le a második-, és 17-tel az első helyről. Amíg készültünk az indulásra, mindenkin látszott a lelkesedés, és a lendület, pláne miután első mérkőzésünk alkalmával Szentgotthárdon 3422 fát ütöttünk, és 5-3-ra nyertünk. Sajnos ezután a kezdeti lendület alábbhagyott, valószínűleg az utazás a vártnál jobban megviselt minket, és az új pályához sem könnyű hozzászokni, szinte teljesen új játékstílust kell elsajátítanunk, amit az ajkai és ahhoz hasonló pályák igényelnek, ez pedig nem megy egyik pillanatról a másikra. Hétvégén házi rangadó vár ránk Ajkán, bár nem tudom megjósolni sem milyen eredmény születik majd, egy biztos, izgalmas lesz.
Szabados József elmondta, az elmúlt hétvégén Ajkán rendezték a Veszprém megyei serdülő és ifjúsági egyéni bajnokságot, ahol a serdülők között Lendvai András első-, Németh Máté hetedik helyezést ért el. Az ifiknél Szűcs Balázs második, Lendvai Bence harmadik lett, mindannyian továbbjutottak a területi döntőre, melyet november 1-jén Sopronban rendeznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!