„A gazdálkodók kizárólag a Fidesz szövetségi rendszerén belül lévő Kisgazdáktól várhatják érdekeik érvényesítését” - közölte a Kisgazda Polgári Egyesület


2014-10-06 11:46:33  | cikk: mo  | 


A Kisgazda Polgári Egyesület 2002 óta a Fidesszel közösen indul az országgyűlési-, az európai parlamenti-, és az önkormányzati választásokon. Országgyűlési képviselői 2002 óta folyamatosan tagjai a Fidesz-frakciónak és ott képviselik a mezőgazdaságból élők, a vidéki lakosság érdekeit.

Veszprém megyében, Pápán már 1994 óta létezik a Fidesz és a Kisgazdák közötti együttműködés. A 2006-os és 2010-es önkormányzati választásokon bebizonyosodott, hogy a pápai együttműködés példája országosan is sikert hozhat, hisz a Fidesz-szövetség keretein belül, a kisgazdák is képviselhetik az általuk megjelenített értékeket az önkormányzatokon belül - olvasható a Kisgazda Polgári Egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A Kisgazda Polgári Egyesület számára elsődleges cél a falvak, a kistelepülések érdekeinek képviselete, országos, megyei és helyi szinten is. Ezért olyan helyi jelölteket támogatnak, akikkel együtt tudnak dolgozni a településük fejlődésének érdekében, és együtt segíthethetik elő, hogy a vidék népességmegtartó ereje tovább erősödjön – tájékoztatott a szervezet vezetése.

Ahogy az országgyűlési választásoknál, úgy most az önkormányzati választáskor is feltűntek különböző, magukat kisgazdának nevező pártok, amelyek komoly választási eredmény elérésére képtelenek, jelenlétükkel csak hátráltatják a kisgazdákat valóban képviselő politikusokat, zavart keltenek a választók között - áll a Kisgazda Polgári Egyesület közleményében. A szervezet közölte azt is, a kisgazdák, gazdálkodók, vidéki emberek egyedül a Fidesz szövetségi rendszerén belül lévő kisgazdáktól várhatják, hogy megjelenítik és igyekeznek érvényesíteni az érdekeiket a megyei és települési önkormányzatokban. A többi „kisgazda” szerveződés csak megosztja az egységet, megosztja azokat a vidéki embereket, akik azt várnák, hogy a kisgazdák képviseljék őket.

Arra kérnek minden, a kisgazda politikai orientációval szimpatizáló választót, hogy október 12-én szavazzanak a Fidesz-KDNP önkormányzati jelöltjeire, ezzel a valóban kisgazda érdekeket képviselni kívánó helyi politikusokra, a Kisgazda Polgári Egyesületre szavaznak - hívta fel a választópolgárok figyelmét a szervezet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!