Véber: Egy jó rajt óriási lökést adhatna


2010-02-27 13:37:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűk fél órán belül a Lombard Pápa megkezdi az NB I-es tavaszi pontvadászatot. Elutazás előtt Véber Györgyöt az MTK elleni pápai esélyekről faggattuk.

- Olyan mérkőzésre van kilátás, ahol két stílusos, jó futballt játszó csapat csap össze. Azon fog múlni a mérkőzés végkimenetele, hogy melyik alakulat tudja a másik játékát olyan mértékben elrontani, hogy az a sajátjának rovására ne menjen. Igyekszünk az MTK labdabirtoklását a minimálisra csökkenteni. Fontos mérkőzés lesz, hiszen ha győznénk, pontban beérnénk őket. Minden pontnak óriási jelentősége van, de az biztos, hogy nem úgy kezdjük a tavaszt, mint az őszt, egészen biztos vagyok benne, hogy az öt meccs után több pontot szerzünk mint a rajtnál.

Az MTK a Szentpéteri - Rodenbücher, Pintér, Balogh, Hídvégi - Zsidai, Pátkai, Szatmári - Kulcsár, Lázok, Pál  összeállításban kezd, míg a mieink a Szűcs L. - Venczel, Farkas, Dlusztus, Mészáros - Varga G., Gyömbér, Heffler - Orosz, Bárányos, Bali kezdő 11-el futnak ki a pályára, a találkozó 14 órakor kezdődik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!