Kézilabda: Az első félidő után elfáradtak a serdülők


2014-10-02 10:36:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda: Az első félidő után elfáradtak a serdülők főképe
9-11-es félidő után 18-26-os vereséget szenvedett a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata. Kapcsándi Kristóf fiataljai az első játékrészben jól tartották magukat a Várpalota ellen, sajnálatos módon a második félidőben elfáradtak, a ziccerek is kimaradtak, így nem sikerült növelni pontjaik számát. A vereségben az is közrejátszott, hogy a hazaiak első számú gólfelelőse, Palágyi Ákos külön őrzőt kapott, így nem tudott 100 százalékosan csapata hasznára lenni. A fiatal gárda edzője csalódott volt a lefújást követően, hiszen mint mondta, a Várpalota nem jobb csapat a Pápánál.
- Magam sem tudom miért, de megilletődötten kezdtük a mérkőzést, aztán felébredtünk, elkezdtük lőni a gólokat, és a félidőben két gólra felzárkóztunk. A második játékrészre elfáradtunk, sajnos betegségek, hiányzások miatt ezúttal is rövid volt a kispadunk. Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb mindenki visszatér és teljes kerettel pontokat tudunk szerezni.

Bakonyerdő Pápa – Várpalota 18-26 (9-11)

A serdülő kézilabdázók október 8-án Ajkára látogatnak, a pápai gólszerzők névsora hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!