Az utolsó percben szenvedett vereséget az U17


2014-10-01 20:04:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az utolsó percben szenvedett vereséget az U17 főképe
A nyeretlen Balatonfüredet fogadta a Munkácsy Sporttelepén a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U17-es csapata. Kálmán István tanítványai a mérkőzés kezdetéig egy győzelmet és négy vereséget számláltak - a hazaiak a harmadik fordulóban az ajkaiakat tudták legyőzni - a fürediek ellen viszont ismét esélyük volt a három pont begyűjtésére. 25 perc után azonban nem úgy tűnt, hogy bármi keresnivalójuk is lenne a pápaiaknak, ugyanis a félidő derekára már két góllal vezettek a vendégek, és a szünetig nem is sikerült faragni a hátrányból. A második félidő második percében aztán Papp Dávid szépíteni tudott 1-2. Folyamatosan nyomás alatt tartották a balatonfüredi kaput a pápaiak, aminek meg is lett az eredménye, az 57. percben Hardi Dávid találatával már 2-2 volt az eredmény. A gól után is a mieink léptek fel kezdeményezőleg, a harmadik gól azonban nem akart megszületni. A 87. percben megfogyatkoztak a mieink, a második gól szerzője Hardi második sárga lapja után mehetett zuhanyozni. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Csertán Patrik és kihasználva a vendéglátók rendezetlenségét, győztes gólt helyezett a jobb alsóba 2-3. A lefújás után Kálmán István érthetően nagyon csalódott volt.
- Az a csapat nyert, amelyik a győzelmet jobban akarta. Két szöglet után kétgólos hátrányba kerültünk, nagy nehezen egyenlítettünk, aztán nem tudom miért, nem akartunk játszani, fegyelmezetlenek voltunk. Amit az edzéseken gyakoroltunk, abból semmit nem kaptam vissza. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésre össze tudjuk szedni magunkat, a hibákat kielemezzük, tanulunk belőle, és megyünk tovább.

PELC U17 – Balatonfüred 2-3 (0-2) Gsz.: Papp, Hardi ill. Szőke, Kiszelka, Csertán

PELC U17: Szigeti – Raksányi (’84 Szőllősi), Hardi, Varga, Barth – Lőke (’46 Benecz), Boros, Sipos, Németh (’80 Kovács) – Hornyacsek (’74 Tóth), Papp

Az U17-es meccsel egyidőben az U21-es gárda is pályára lépett a műfüvön, a hazaiak 3-0-s félidő után 5-3-as győzelmet arattak.

PELC U21 – Balatonfüred 5-3 (3-0) Gsz.: Schmid, Benkő 2, Palkovics, Király ill. Varga 2, Horváth

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!