A Lombard is segít a Kaposvár játékosának


2014-09-30 15:52:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard is segít a Kaposvár játékosának főképe
A Lombard Pápa labdarúgó csapata is csatlakozott a Paksi FC adománygyűjtési kampányához, melyet a Kaposvári Rákóczi saját nevelésű fiatal játékosának megsegítésére indított el az atomvárosi klub. Horváth Tamás súlyos betegsége miatt komoly operáción esett át. Felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe, és súlyos anyagi terhet jelent családja számára. A segítségére indított "Gyógyulj meg, Tomika! Segítünk!" felhívásukhoz tizenegy NB I-es, és öt NB II-es klub csatlakozott, köztük a Lombard is. A csapat játékosai által aláírt mezt elsőként Szűcs Lajos mutatta meg a hétvégi, Újpest elleni bajnokit megelőzően. A klub vezetőségétől megtudtuk, a „Gyógyulj meg, Tomika! Segítünk!" felirattal ellátott dedikált Lombard mezt szerdán juttatják el a Rákóczihoz, a licitet a kaposvári klub szervezi meg, az árverés részleteiről természetesen beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!