Együtt emlékeztek a kosarasok


2014-09-28 22:05:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Együtt emlékeztek a kosarasok főképe
A 15 éves a Városi Sportcsarnok programsorozat keretében idén már ötödik alkalommal emlékezett meg 2010-ben elhunyt elnökéről a Motax-Concordia KC Pápa. Balogh József a pápai klub megalakulását követően előbb játékosként segítette a pápaiakat, majd miután felhagyott az aktív játékkal, előbb elnökségi tag, majd 2007-től az elnöki tisztséget töltötte be egészen 2010-ben bekövetkezett haláláig. Az idei tornára a házigazdák a Széchenyi Egyetem Győrt, a Falco második csapatát és a TF-Budapest alakulatát hívták meg. Kezdésként a pápaiak a győriekkel csaptak össze, a mieink magabiztos, 30 pontos győzelmet arattak. Az ünnepélyes megnyitón a játékosok egyperces néma csenddel adóztak Balogh József és a csapat egykori játékosa, Döbrönte Tamás emléke előtt. A második meccsen a TF Budapest néhány pontos győzelemmel jutott a döntőbe, a bronzmeccsen a kissé fáradt szombathelyi fiatalokat 14 ponttal legyőzte a Győr. A döntőben sokáig a pápaiak vezettek, a harmadik negyedben aztán fordítottak a fővárosiak, és a néhány pontos előnyüket meg is őrizték a lefújásig. Vajda Balázs, a Pápa edzője szerint a jövő héten induló bajnokságra remekül szolgálta a felkészülésüket a torna.
- A TF nagyon jó erőkből álló csapat, én szorosabb eredményt vártam, kevés pontot dobtunk, hozzá kell tennem, elég kemény sérülések sújtottak minket, irányítónk, Simon László csak néhány percet tudott játszani, Horváth Attila és jómagam is sérüléssel bajlódunk. A torna véleményem szerint elérte a célját, sportbaráti küzdelmeket láthattunk, úgy látom, méltóképpen tudtunk megemlékezni Józsi bácsiról, köszönjük a családnak és a szurkolóknak, hogy idén is eljöttek. A pontvadászatot október 4-én a bajnokesélyes Törökbálint otthonában kezdjük, a felkészülésünk későn indult, kevés edzőmeccset is játszottunk, de lesz még időnk a Törökbálint és a Győr elleni meccsen is tovább csiszolódni és az egyhetes bajnoki szünet is jól fog jönni nekünk.

A Motax-Concordia KC Pápa idei sorsolása:
2014. október 4. szombat 17.00 MTK Törökbálint—Motax-Concordia KC Pápa
2014. október 10. péntek 18.00 Motax-Concordia KC Pápa—Széchenyi Egyetem Győr
2014. október 24. péntek 19.00 OSE Lions—Motax-Concordia KC Pápa
2014. november 7. péntek 18.00 Motax-Concordia KC Pápa—B-Beton Bonyhádi KSE
2014. november 14. péntek 18.00 Motax-Concordia KC Pápa—Bajai Bácska FKE
2014. november 27. csütörtök 18.00 MKB-Euroleasing Vasas—Motax-Concordia KC Pápa
2014. december 5. péntek 18.00 Motax-Concordia KC Pápa—PVSK-Kronosz Kiadó
2014. december 12. péntek 19.00 Pannon Egyetem Veszprém KK—Motax-Concordia KC Pápa
2014. december 20. szombat 17.30 Motax-Concordia KC Pápa—MAFC II.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!