15 gólt rúgott a PELC U14


2014-09-27 15:00:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


15 gólt rúgott a PELC U14 főképe
U15-ös és U14-es utánpótlás csapatunk a pontvadászat hetedik fordulójában Hévíz alakulatával csapott össze. Jevhenij Baranov tanítványai az eddig eltelt hat forduló során három győzelmet arattak (Balatonfüred, Sárvár, Andráshida) és két vereséget (Mosonmagyaróvár, Csákvár) szenvedtek el. A nyeretlen vendégek ellen esélyesként léptek pályára a hazaiak, akik már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, Pintér Erik köszönt be az ellenfél hálójába. A szünetig bár végig dominált a PELC, több gólt nem sikerült szerezni. A második játékrészben Szabó Bálint tíz perc alatt duplázni tudott, amivel el is dőlt a három pont sorsa, a hazaiak megérdemelt, háromgólos győzelmet arattak.

Jevhenij Baranov: A Hévíz minden évben különösen megnehezíti a dolgunkat, ezúttal azonban mi voltunk a jobbak. Meg vagyok elégedve a srácokkal, jól játszottak, sok ziccerünk volt, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. Örülök, hogy viszontláttam azt a pályán, amit egész héten gyakorolunk.

Pápai ELC U15 – Hévíz 3-0 (1-0) Gsz.: Pintér, Szabó 2

Orovecz András U14-es alakulata a Hévíz ellen is megőrizte 100 százalékos mérlegét, a fiatalok hatból hat meccset nyertek meg, ezúttal 15-0-ra diadalmaskodtak, Mogyorósi Bálint kilenc(!) alkalommal talált be, Péter Kristóf mesterhármast ért el, mellettük Pintér Máté, Molnár Tamás és Wieder Krisztián is eredményes tudott lenni. Folytatás jövő héten Keszthelyen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!