Zsákot nyitottak az önkéntesek


2014-09-25 12:46:03  | cikk: mo  | 


Zsákot nyitottak az önkéntesek főképe
Tucatnyi önkéntes gyűlt ma össze a Kisligetben, ahol a „Zsákot nyitok” akció keretében vállalkoztak környezetünk megtisztítására. A szemétszedési akciót a Nyitok Tanulási Központ szervezte, melyhez 52 település - köztük Pápa is - csatlakozott. Németh Gabriella érdeklődésünkre elmondta, a cél az, hogy hozzájáruljanak a környezettudatos gondolkodás kialakításához, emellett a „Zsákot nyitok” akció résztvevői környezetük iránti elkötelezettségüket is szeretnék hangsúlyozni.
- Célunk, hogy működési területünkön és környékén segítsük a kulturált, tiszta környezet fenntartását. Lehetőség szerint évente szeretnénk megismételni ezt a napot, s ezzel hagyományt teremteni és példát mutatni – mondta el a tanulásszervező.

A hulladékgyűjtő akcióban öt műanyagzsák telt meg szeméttel: papírzacskók, műanyag hulladékok, csokipapír, nejlonzacskók kerültek a gyűjtőzsákokba. Németh Gabriella elmondta, örömükre szolgált a Közszolg Kft. segítsége, hiszen a szolgáltató felajánlotta a megtelt műanyagzsákok elszállítását.

A Nyitok Tanulási Központ pápai irodájában az elmúlt hónapokban a nyelvi képzések voltak a legnépszerűbbek – tudtuk meg a tanulásszervezőtől. Németh Gabriella elmondta, jövőre ismét számos tanfolyamot, képzést kínálnak majd az érdeklődőknek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!