Lombard: Pletyka Lengyel Ferenc kinevezése


2014-09-24 10:59:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Lombard: Pletyka Lengyel Ferenc kinevezése főképe
A Nemzeti Sport információi szerint második alkalommal is házon belül találhatja meg a klubvezetőség az első csapat vezetőedzőjét, ugyanis ismét a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatója ülhet le a Lombard Pápa kispadjára. Mint ismert, korábban Nagy Mihályt kérték fel a posztra, most pedig Lengyel Ferenc lehet Mátyus János utódja. Egyelőre csak pletyka Lengyel esetleges kinevezése, de az biztos, hogy a Dunaferr-rel 2000-ben bajnoki címet szerző korábbi középpályás zsebében ott lapul a pro licenc, ami például Kovács Lászlónak nincs meg. Természetesen a híresztelésekkel kapcsolatban megkerestük a Lombard vezetőségét is, Szemán György klubigazgató határozottan cáfolta a sajtóértesülést, elmondta, nincs valóságalapja a hírnek, nem tárgyaltak Lengyel Ferenccel, továbbra is Kovács László a Lombard Pápa vezetőedzője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!