A kommunizmus áldozataira emlékezett az MDF is


2010-02-25 23:53:26  | cikk: Babos Petra  | 


A hagyományokhoz híven a Magyar Demokrata Fórum pápai szervezetének tagjai és szimpatizánsai csütörtökön délután fél 5-kor tisztelegtek a kommunista diktatúra áldozatainak emléke előtt a Várkastélynál állított kopjafánál. A rövid tiszteletadáson a jelenlévők elhelyezték a kegyelet virágait, majd a Himnusz éneklésével tisztelegtek a hősök emléke előtt. Az ünnepséget követően a Pedagógus Művelődési Házban Kuti Csaba, a szervezet képviselőjelöltje tartott rövid sajtótájékoztatót.
- A 2010-es választás nagyon különleges, az elmúlt 20 éves időszak süllyedésének mélypontja. Az országnak olyan kormányra van szüksége, amely reményt, bíztatást ad, mert félelemben és hazugságban nem lehet építkezni - mondta el a politikus. – Az elmúlt időszak az ajánlószelvény gyűjtés szempontjából engem nagyon megdöbbentett Pápa térségében. Az emberekben benne van a félelem, félnek leadni a szelvényeiket. Az elbizonytalanodás lett úrrá rajtuk - tette hozzá Kuti Csaba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!