Plüssjátékokkal lepi meg a kicsiket a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete


2014-09-20 16:18:02  | cikk: mo  | 


Plüssjátékokkal lepi meg a kicsiket a Pápai Nagycsaládosok Egyesülete  főképe
Apró gyerekjátékokkal, plüssfigurákkal kedveskednek a gyerekeknek a Pápai Nagycsaládosok Egyesületének tagjai ma délután. Aki 17 óráig gyermekével megfordul a Kossuth utcán, minden bizonnyal hazavihet egy-egy játékot. Az ajándékokat egy holland férfi ajánlotta fel az egyesület számára, a nagycsaládosokat tömörítő civil szervezet pedig kapott is az alkalmon, a gyermekek világnapján meg is lepi a kicsiket néhány aprósággal.

Az egyesület kiemelten szem előtt tartja, hogy alkalmanként felhívja a figyelmet a család, a gyermekvállalás fontosságára. A társadalom építőköve: a család – vallják. Ezért tartják fontosnak azt is, hogy évente néhány alkalommal gyermekprogramokkal, családi rendezvényekkel népszerűsítsék mottójukat: Családban élni jó! - tudtuk meg Krasztel Lászlónétól, az egyesület vezetőjétől.

A civil szervezet következő rendezvénye a decemberben, Mikulás napján lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!