Megszerezte első pontját az U16


2014-09-19 20:31:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszerezte első pontját az U16 főképe
Az U18-as és az U16-os kiemelt labdarúgó bajnokságban a Videoton csapatával csaptak össze a Pápai Egyesített Labdarúgó Club alakulatai. Elsőként az az U18-as együttes lépett pályára, mely az elmúlt héten nagy pofonba szaladt bele az Újpest otthonában, így nem sikerült megkezdeni a pontgyűjtést. A fehérváriak mérlege egy győzelem, egy döntetlen, három vereség volt, ám így sem a házigazdák számítottak esélyesnek. A papírformát nem is sikerült felborítani, hiszen 5-1-es félidő után 7-1-re nyertek a Fejér megyeiek. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a vendégek részéről Babinyecz Balázst a 34. percben kiállította a játékvezető, miután gólhelyzetben lerántotta az egyik hazai játékost, ám sajnos az emberelőny is kevés volt a pápai sikerhez.

PELC U18 – Videoton FC 1-7 (1-5)

Lantai Balázs: A mérkőzés hűen tükrözte a játékosok hozzáállását, jó szintfelmérő volt, hogy hol is tartunk. Az első félidőben a gyerekek a taktikai utasításokat próbálták betartani, az eredmény ellenére nem tudom bántani őket, de mindenképp változtatni kellene a hozzáálláson, sajnos továbbra is gyenge az edzéslátogatottság, emiatt nem is tudunk különböző taktikai verziókat gyakorolni. Nehéz motiválni a csapatot, hiszen folyamatosan kudarcoknak vannak kitéve, nem tudunk mást tenni, tanulni kell a hibáinkból.

PELC U18: Szigeti – Erdősi (’46 Papp), Barth, Pintér, Laki – Ihász (’40 Dömötör), Kovács (’30 Lőke), Pető (’76 Sipos), Kovács – Kőhalmi, Mórocz (’46 Hornyacsek)

Az U16-os alakulat megszerezte első pontját, 1-1 lett az összecsapás végeredménye, a pápaiak gólját Farkas Bence szerezte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!