Bozsik torna a Munkácsy Sporttelepén


2014-09-19 19:32:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bozsik torna a Munkácsy Sporttelepén főképe
Az OTP Bank Bozsik Programjának Grassroots fesztiválját rendezték a Munkácsy Sporttelepén. Az őszi körzeti torna célja az volt, hogy minél több települést-, minél több intézményt, gyermeket vonjanak be a programba, népszerűsítsék a labdarúgást, sportági alapismereteket nyújtsanak. A játéknapon a gyerekekkel élményközpontú foglalkoztatás révén igyekeztek még jobban megszerettetni ezt a sportágat. Forgószínpadszerűen zajlottak a foglalkozások, a kisebbek játékos feladatokat hajtottak végre, az U9-esek csapatai pedig már összemérték erejüket egymással. Pődör Ákos szerint sikeres volt a torna, melynek a lényege nem az eredmény volt, sokkal inkább az, hogy folyamatosan játékban legyenek a gyerekek és sikerélményekkel térjenek haza.
- Az U7-eseknek különböző utánzó játékokkal, technikai, ügyességfejlesztő feladatokkal készültünk, emellett 3-3 elleni játék is szerepelt a programban. Az U9-eseknél a mérkőzés játék dominált, 4+1-es játékokat játszottak. A legfontosabb az volt, hogy mindenki jól érezze magát és azt, amit a hétközi edzéseken gyakorolnak, próbálják szervezett körülmények között is megmutatni. Hat egyesület vett részt a fesztiválon, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club mellett Ugod, Nemesgörzsöny, Kerta, Pápakovácsi és Mezőlak, örömmel mondhatom, hogy mindenki jól érezte magát, az időjárás is kegyes volt hozzánk, így egy kellemes és hasznos délutánt tudtunk együtt tölteni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!