Vendégsiker a serdülő kézilabda bajnokságban


2014-09-18 11:50:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vendégsiker a serdülő kézilabda bajnokságban főképe
A 15 gólig jutó Palágyi Ákos vezérletével egy Győrben aratott bravúros győzelem után (21-25) a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata az országos pontvadászat A csoportjának második fordulójában az MKB MVM Veszprém II. ellen folytatta a bajnokságot, immár hazai környezetben. A megyeszékhelyiek a nyitókörben 31-18-as vereséget szenvedtek Balatonfüredtől, így szándékaik szerint Pápán szerették volna megkezdeni a pontgyűjtést, a pápaiak, új edzőjükkel, Kapcsándi Kristóffal a kispadon természetesen szerették volna ebben megakadályozni őket. Az első húsz percben minden a házigazdák elképzelései szerint alakult, az történt a pályán, amit szerettek volna, jól működött a támadójáték, védekezésben is sikerült néhány támadást lefülelni, és Tóth kapusra sem lehetett panasz. Sajnos a pápaiak vezetőedzőjének betegség miatt három meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett, ami a 11-15-tel végződő első félidő hajrájában és a második játékrészben döntőnek bizonyult. A szünet után állandósította fölényét a Veszprém, és bár a Bakonyerdő mindent megtett, nem tudta megnehezíteni a bő játékoskerettel érkező ellenfél dolgát, végül 13 góllal nyertek a fekete mezes vendégek, ám a mieink az első félidőben látottakra építhetnek a jövőben.

Bakonyerdő Pápa - MKB MVM Veszprém II. 22-35 (11-15)

Kapcsándi Kristóf: Csalóka eredmény született, a végeredmény nem tükrözi a játék képét, meggyőződésem, ha teljes kerettel tudunk kiállni és nem súlytanak minket betegségek, szorosabb eredmény alakulhatott volna ki. Biztos vagyok benne, ha a betegeink meggyógyulnak és a többi játékos játékengedélye megérkezik, erősebbek leszünk, és hosszabb kispaddal ehhez hasonló meccseket a magunk javára tudunk majd fordítani.

Pápai gólszerzők:
Varga Bálint 8
Palágyi Ákos 7
Farkas Patrik 3
Ábrahám Máté 2
Áldozó Soma 1
Tóth Dávid 1


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!