Bemutatkoztak a Lombard újoncai


2010-02-24 19:23:15  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Bemutatkoztak a Lombard újoncai főképe
A hétvégi MTK elleni bajnoki rajt előtt ma kora este a hagyományaihoz híven szurkolói ankétot tartott a Lombard Pápa Termál FC a klubház VIP termében. A találkozóra a klub igazgatója, Szemán György, a csapat vezetőedzője, Véber György, a gárda csapatkapitánya, Szűcs Lajos és Fűzfa Gergely kivételével, aki kivizsgáláson vesz részt a három új játékos Davyd Abwo, Jovánczai Zoltán és Cesar Quantanero jelenlétében került sor. Közel 60-an voltak kíváncsiak a találkozóra, melyen először Szemán György köszöntötte a jelenlévőket, majd az új játékosok pár mondatban bemutatkoztak. Ezt követően Véber György foglalta össze a téli felkészülést, szerinte az elvégzett munka optimizmusra adhat okot a tavaszi mérkőzésekre.

- Felszabadultabb vagyok mint egy éve ilyenkor. Olyan pozícióban fejeztük be a szezont, ami a legvérmesebb reményeinket is túlszárnyalta. A tervezett munkát maximálisan elvégeztük, meglátásom szerint előnyben vagyunk több NB I-es csapattal szemben, hiszen a mi keretünkben minimális változás volt, az állandóságra törekszünk, ami óriási fegyvertény. Kialakult és bevált játékrendszerünk van, ezt szeretnénk még gyorsabbá, még agresszívabbá tenni. A minimális célkitűzésünk, a hetedik hely megvan, ennél mi nem gondolkozunk lejjebb, a tavasz során az előttünk álló csapatokat szeretnénk ostromolni.

A két külföldi játékos átigazolása jó ütemben halad, így amennyiben Véber mester úgy gondolja, akár már szombaton bemutatkozhatnak a Lombard mezében. A szurkolók kérdéseikben leginkább a hétvégi rajtról és a várható kezdőcsapat felől érdeklődtek. Véber György szerint mindössze 1-2 poszton lehet változás.

- Nagy Sándor sérülése és Tóth Gábor eltiltása miatt várhatóan Venczel Balázsnak kell megoldania a Hungária körúton a jobbhátvéd posztot, ezt leszámítva nem tervezem a kezdő 11 átalakítását. A felállás is marad a már jól megszokott és bevált 4-3-3-as hadrend.

A Lombard Pápa szombaton 14 órakor kezdi meg az idei éles küzdelmeket, az MTK otthonában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!