Bravúros győzelemmel startoltak az ifjú kézisek


2014-09-15 00:48:58  | cikk: pt  | 


Bravúros győzelemmel startoltak az ifjú kézisek főképe
Győzelemmel kezdte az országos serdülő bajnokság 2014/2015-ös szezonját a Bakonyerdő Pápa korosztályos kézilabdacsapata, amely az első fordulóban az ETO-SZESE vendégeként 25-21-es sikert aratott Győrben.
– Magas színvonalon kezdődött a mérkőzés, melyen magabiztos játékkal uraltuk az első félidőt – elevenítette fel a találkozót hírportálunk megkeresésére Kapcsándi Zsolt, a Baknyerdő Pápa utánpótlás-vezetője. – Hatékony lerohanásokkal és gyors játékkal már a meccs elején sikerült megfognunk az ETO-t, fegyelmezett védekezésünknek köszönhetően sokáig gólt sem kaptunk. Azonban az első játékrész végén egy kisebb rövidzárlat keletkezett a játékunkban, és ekkor egy pillanatra megszerezte a vezetést a hazai alakulat. A második félidő elején visszataláltunk a helyes útra. Remek szívvel és csapatmunkával bravúros győzelmet arattunk, hiszen az ETO-SZESE tavaly még NB I-es felnőtt csapattal rendelkezett, míg a serdülő csapatuk az országos nagydöntőbe is bejutott. 25-21-re győztük le őket. Palágyi Ákos fantasztikus formában játszott, 15 gólt szerzett, egyszerűen nem tudták tartani őt, de mind a 12 játékosunkat dicséret illeti.
A fiatal kézilabdaedző kérdésünkre úgy fogalmazott, a serdülők jó játéka nem volt meglepetés számára, viszont győzelemre nem számított. – Ez a siker nagy lökést adhat a folytatásra. Bízunk benne, hogy sikerül megkapaszkodnunk a középmezőnyben, és további értékes győzelmeket aratunk. A gyerekek rendkívül motiváltak, éhesek a sikerre – jegyezte meg Kapcsándi Zsolt.
A Bakonyerdő Pápa serdülő csapatát a mostani szezontól Kapcsándi Kristóf irányítja, aki tehát győzelemmel mutatkozott be a kispadon. A pápai kézilabdások a következő fordulóban hazai környezetben lépnek pályára: szerdán az MKB Veszprém KC II gárdájával mérkőznek meg a sportcsarnokban.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!