Évadnyitó a Pápai Polgári Körben


2014-09-12 11:30:37  | cikk: HuHa  | 


Évadnyitó a Pápai Polgári Körben főképe
Tegnap este tartotta évadnyitó összejövetelét a Pápai Polgári Kör az Ipartestületi Székházban. A hagyományos rendezvényen Rabi István, a kör elnöke az előző évad eseményeit foglalta össze és a következő hónapok tervezett programjairól beszélt. Mint mondta, tartalmas évet tudnak maguk mögött, többször volt vendégük dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Kövér László házelnök és Áldozó Tamás polgármester is tartott előadást a kör tagjainak. Rajtuk kívül Gajdics Ottót emelte ki az előadók közül, aki rendkívül érdekes tájékoztatást adott a média világáról.
-A két már lezajlott választás meghatározta a tavaszi programokat, de természetesen azokat a hagyományos összejöveteleket is megtartottuk, amelyek minden évben részét képezik az a polgári kör életének, így a januári batyus bált, a csíksomlyói kirándulást és az évadzáró pikniket – fogalmazott.
A most kezdődött évad programjairól elmondta, szeretnének emlékjelet állítani a kommunisták által meggyötört kulákoknak és városi polgároknak, az következő összejövetelen erről a témáról hallhatnak majd előadást a kör tagjai. Novemberre somlói kirándulást szerveznek, az év utolsó hónapjában pedig dr. Mail József apát-plébánost várják előadásra.
Az évadnyitó rendezvényen jelen volt Áldozó Tamás polgármester és fideszes képviselőtársai, képviselőjelöltjei is. A városvezető úgy fogalmazott, közös jelenlétükkel szeretnének köszönetet mondani a kör tagjainak eddig támogatásukért és a kampányban végzett munkájukért. A polgármester beszédében rövid programismertetőt is tartott, melyben azokról a legfontosabb feladatokról, tervekről beszélt, melyet a következő önkormányzati ciklusban szeretnének megvalósítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!