Szombaton is lehet szurkolói kártyát igényelni


2014-09-11 17:56:11  | cikk: pt  | fotó: www.ftcbaratikor.hu  | 


Szombaton is lehet szurkolói kártyát igényelni főképe
Nemcsak hétköznapokon, hanem a hétvégén is lehetőség nyílik arra, hogy a szurkolók klubkártyát igényeljenek – tájékoztatott a Lombard Pápa vezetősége. A regisztráció helyszíne továbbra is a hazai pénztár, a hétvégi időpontja pedig szombaton 9 és 13 óra között van. Ezáltal azok is elkészíttethetik klubkártyájukat, akik hétközben más városban tanulnak vagy dolgoznak, és csak hétvégén tartózkodnak Pápán.
A klubvezetés emlékezteti a drukkereket: a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése alapján szeptember 15. után kizárólag szurkolói kártyával lehet bejutni az NB I-es labdarúgócsapatok mérkőzéseire. (Az már más kérdés, hogy egy-két klub – a Lombard Pápa nincsen ezek között – stadionfejlesztési és nézőszám-kapacitási okok miatt tavaszig minden bizonnyal haladékot kap majd a kártyarendszer bevezetésére.)
Szeptember 15-ig a szurkolói kártya kiváltása országszerte ingyenes, ezt követően pedig a klubok által meghatározott összeg ellenében készíttethető el. A Lombard Pápa úgy határozott, november 15-ig továbbra is ingyenesen állítja ki a klubkártyákat. Arról viszont egyelőre még nem döntöttek, hogy ezt követően mennyiért lehet majd hozzájutni a meccsre járáshoz szükséges kártyához.
Tehát a jelenlegi szabályozás szerint a pápai drukkerek utoljára a pénteki (szeptember 12.), MTK elleni hazai mérkőzésre tudnak az eddigi rendszer szerint belépőjegyet vásárolni, azt követően már csak szurkolói kártya birtokában tehetik meg ezt. A Lombard Pápa munkanapokon 9 és 12 óra, valamint 14 és 17 óra között állít ki klubkártyát, amelynek elkészítéséhez személyesen, személyazonosító igazolványok bemutatásával kell megjelenni a Perutz Stadionban. A helyszínen egy, a kártyára kerülő fotó is készül a szurkolókról.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!