Mátyus mindig szeretettel gondol majd vissza Pápára


2014-09-10 11:10:12  | cikk: pt  | fotó: www.dpase.hu  | 


Mátyus mindig szeretettel gondol majd vissza Pápára főképe
Mátyus János távozása a Lombard Pápa labdarúgócsapatának éléről szinte mindenkit meglepett és váratlanul ért. A vezetőedző lemondásával kapcsolatban számos pletyka látott napvilágot, azonban a 39 esztendős tréner a sajtó egyik pápai munkatársának nyilatkozva igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.
– Egyszerűen azért álltam fel a kispadról, mert nem úgy alakult a játékoskeret kialakítása, ahogyan elképzeltem. A döntésem hátterében nincsen egyéb ok. Úgy éreztem, nem tudok százszázalékos munkát végezni, így pedig tovább kell állnom. Nagyon köszönöm Bíró Péter tulajdonos úrnak a lehetőséget, valamint a pápaiak szeretetét, mindig szeretettel gondolok majd vissza a pápai labdarúgásra. Kizárólag pozitív emlékeket őrzök magamban a Lombard Pápával kapcsolatban. Messziről jött embernek számítottam, de hamar befogadtak a városban. A teljesen átalakuló csapatunkkal becsületes, tisztességes munkát végeztünk. Úgy vélem, hogy erőnlétileg, taktikailag, illetve a táblázat tekintetében is megfelelő állapotban adtam át a csapatot. Nem titok, nagy megszerettem Pápát és az itteni embereket – fogalmazott Mátyus János.
Mint mondta, sokáig érlelődött benne a döntés, és a Lombard legutóbbi, nyíregyházi bajnokijától számított 4-5 nap alatt született meg a végső elhatározás. Mátyus élete egyik legnehezebb döntésének nevezte, hogy búcsút intett Pápának. Hozzáfűzte: előfordulhat, hogy rosszul döntött, de már csak előre tekint. A fiatal edző hangsúlyozta, sem külföldről, sem Magyarországról nem kapott állásajánlatot, tehát nem ezért távozott a Lombardtól.
Mátyus János mintegy két és fél hónapot töltött el a pápai kispadon, 6 forduló alatt 8 pontot szerezett a Lombarddal, amely jelenleg a tabella 8. helyén áll.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!