Vereség a javuló játék ellenére


2014-09-10 10:18:17  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Vereség a javuló játék ellenére főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U17-es csapata a Veszprémi Foci Centrum USE együttesével mérkőzött meg a Perutz Stadion műfüves pályáján kedden este. A 4-1-es veszprémi sikert hozó találkozón a vendégek egy akciógóllal szereztek vezetést az első félidőben, majd a fordulás után három, egyaránt góllal végződő átlövés – közte egy szabadrúgás – megpecsételte a hazai alakulat sorsát. Ennek ellenére Kálmán István tanítványai nem adták fel a küzdelmet, és a mérkőzés végén sikerült szépíteniük.

PELC U17–Veszprémi Foci Centrum USE 1-4 (0-1)
Gólszerzők: Sipos, illetve Bacsi, Gergely, Perger (2)
PELC U17: Bors – Raksányi, Barth, Papp, Németh Á., Hornyacsek (Szőllősi, 60.), Lőke, Boros (Benecz, 68.), Sipos, Hardi (Varga B., 80.), Tóth A. (Tátrai, 46.)

Kálmán István, a PELC U17 edzője: Az eredménnyel természetesen egyáltalán nem vagyok kibékülve, de a játékunkkal elégedett lehetek. A srácok kezdték azt a rendszert játszani, amit elgondoltunk, amit kérünk tőlük, amit tovább szeretnénk vinni. Persze még sok mindenen kell csiszolni, javítani. Az útnak az elején járunk, de javulni fogunk. Tény, hogy ma jobb volt a Veszprém, megérdemelten nyertek, de akkora különbség, mint amit a gólok száma mutat, nem volt a két csapat között.

A PELC U17-es csapata legközelebb szeptember 21-én Sopronban lép pályára.

Képek:


Címkék: PELC U17 | Perutz Stadion
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!