Újabb felújítási munkálatok a kórházban – ismét külső segítséggel


2010-02-24 15:07:44  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Újabb felújítási munkálatok a kórházban – ismét külső segítséggel főképe
A korábbi híradások üzenetén felbuzdulva – miszerint február első napjaiban a városban tevékenykedő vállalkozók támogatásával új vizesblokkokat alakítottak ki a kórház gyermekosztályán illetve a krónikus betegeket ellátó részlegen – ismét iparosok szorgoskodnak az intézmény épületében. Ezúttal festőbrigád meszeli a belgyógyászati részleg kopott falait. Szabó Tibor, az Ipartestület elnöke elmondta, kezdeményezésére nemcsak a mesteremberek ajánlották fel segítségüket, de számos pápai építőipari forgalmazó cég is hozzájárult termékeivel a felújításhoz, sőt a későbbiekben kőművesek és asztalosok is dolgoznak majd az épület renoválásán. Dr. Vörös Ibolya főigazgató üdvözli a kezdeményezést, hiszen a kórház saját forrásból nem tudná finanszírozni ezeket a beruházásokat. Hozzáfűzte azt is, hogy a felújítás nemcsak az intézmény javára válik, hanem hozzájárul a betegek komfortérzetének javításához is. Előzetes költségkalkuláció ugyan nem született, de Szabó Tibor szerint – a jelenleg zajló munkafolyamatokkal – közel 1 millió forintos felújítás valósul meg a pápai kórházban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!