Sakk: Vereséggel indult a bajnokság


2014-09-08 14:43:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Vereséggel indult a bajnokság főképe
Közel húsz év kihagyás után szeptember 7-én kezdte meg szereplését a Pápai SE sakk csapata az NB II-es bajnokság Széchenyi-csoportjában. Majdnem a legerősebb összeállításban állhatott ki az együttes, de ez is kevésnek bizonyult a veszprémi Ezüst Huszár csapata ellen. A vége 7.5 – 4.5 lett a veszprémieknek. A pápai csapatból Katona György és Sashalmi Ádám nyert, Buzás Gyula, Kiss Zoltán, Gyutai Nándor, Kerecsényi Zoltán és Bartók Zoltán – aki az elmúlt héten Tatabányán egy több napos FIDE sakkversenyen vett részt és 24 induló közül a második helyen végzett - döntetlent ért el. Következő ellenfelük két hét múlva a Bányász Ajka csapata lesz hazai környezetben – mondta el Kiss Csaba szakosztályvezető.
A közeljövőben számos további program szerepel a szakosztály naptárában, szeptember 20-án öt korcsoportban a Pedagógus Művelődési Otthonban rendezik a PSE szezonnyitó sakkversenyét, majd a már említett NB II-es forduló után ott lesznek a Nagy Sportágválasztón, a X. Kattani – kupa sakkversenyt pedig szeptember 28-án tartják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!