Mozgásfejlesztő játékokat adományoztak a Bakonyi Betyárok


2014-09-08 14:10:44  | cikk: Babos Petra  | 


Mozgásfejlesztő játékokat adományoztak a Bakonyi Betyárok főképe
A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör a Játékfesztivál keretein belül minden évben megszervezi Jótékonysági Motoros Napját, s az összeget más és más intézmények javára ajánlják fel. Az idei évben a jótékony motorosok a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény óvodásainak kedveskedtek. A mozgásfejlesztő játékokat ma délután adták át a motorosok, melyeket a gyerekek azonnal birtokba is vettek.
- 2005-ben alakult az egyesület. Az első évben a kórháznak gyűjtöttünk, s azóta minden alakalommal megfogalmazunk egy-egy nemes célt, hogy kiknek adakozunk: például bölcsődéknek, óvodáknak. Az idén 204.000 Ft gyűlt össze, melyből mozgásfejlesztő játékokat vásároltunk, csúszdát, bújócskát, kisautót, biciklit, kismotort és rajzeszközöset is - mondta Turi Ákos, az egyesület tagja.
Csutiné Papp Orsolya igazgató is örömét és köszönetét fejezte ki a nagylelkű adományért. Mint mondta, az óvodának mindig nagy szüksége van fejlesztő játékokra.
Az átadón részt vett Egyházi Andrea tankerület-igazgató is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!