Köszönőlevél a sértettől


2014-09-08 08:57:00  | cikk:  | 


Egy hálás sértett levélben köszönte meg Regős Roland r. főtörzsőrmester nyomozó munkáját, aki 2014. augusztus 27-én néhány órán belül megtalálta az előző héten elveszített mobiltelefonját.
A Pápa környékén élő hölgy 2014. augusztus 27-én tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon, mivel néhány napja Pápán elveszítette mobiltelefonját, amit  egy ismeretlen nő megtalált és pénzt követel a készülékért cserébe. Regős Roland r. főtörzsőrmester nyomozó kérésére a sértett a pápai autóbusz pályaudvarra találkozót beszélt meg az azt felvevő idegennel. A találkozót a nyomozó kísérte figyelemmel, majd értesítette egyenruhás kollégáit, akikkel együtt igazoltatták az ismeretlen asszonyt. A Pápához közeli településen élő R. Karolinánál a nyomozó megtalálta az elveszített telefon SIM kártyáját, a készülék pedig a közeli padon ülő gyermekeitől került elő.
A sértett 2014. szeptember 3-án érkezett levelében megköszönte Regős Roland r. főtörzsőrmester munkáját. A hálás levélíró az intézkedésben részt vevő Kiss Barnabás r. törzszászlós szolgálatparancsnok és járőrtársa Ruzsás Gergő r. őrmester segítségét is köszönte.
R. Karolina ellen tulajdon elleni szabálysértés – jogtalan elsajátítás – miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán.

Képek:

nincsenek képek