Erős emberek viadala


2014-09-07 17:56:51  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Erős emberek viadala főképe
Nemzetközi fekvenyomó és felhúzó gálát rendeztek a hétvégén az Edvy Malom Fogadó udvarán. A kétnapos sporteseményen profik mellett amatőr versenyzők is megmérettethették magukat.

Óvári Marianna, a Malom Erőpróba elnevezésű esemény ötletgazdája, főszervezője érdeklődésünkre elmondta: hagyományteremtő szándékkal, a sportág népszerűsítésének érdekében szervezték meg a versenyt. A profi és az amatőr sportolók férfi, illetve női mezőnyben, ifjúsági, junior, open, valamint masters kategóriában mérhették össze az erejüket. A gálára több mint száz nevezés érkezett, a nemzetközi mezőnyben az ország minden részéről érkező hazai sportolókon kívül képviseltették magukat Csehország, Németország és Szlovákia erős emberei is. Szombaton fekvenyomás, míg vasárnap felhúzás szerepelt a Malom Erőpróba programjában.

– A versenyt nemcsak a sportolók, hanem az arra kilátogató vendégek számára is igyekeztünk izgalmassá tenni. A közönség a két nap alatt több erőpróbát is láthatott, a helyszín pedig egyedülálló hangulatot adott a gálának – fogalmazott Óvári Marianna, aki megjegyezte, külön jutalmazzák az amatőröket és profikat.

Képek:


Címkék: fekvenyomás | felhúzás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!