Lemondott Mátyus János


2014-09-04 17:34:34  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vidi.hu  | 


Lemondott Mátyus János főképe
Lemondott vezetőedzői pozíciójáról Mátyus János, a Lombard Pápa NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője – írja az nso.hu. Ez a 2014–2015-ös NB I-es szezon első trénerváltása. Mátyus a nyáron lett a Lombard szakvezetője, nem is kezdett rosszul együttesével, hat forduló után a nyolcadik helyen állnak a pápaiak. A vezetőedző a Lombard csütörtök délutáni edzését követően jelentette be döntését csapatának.
- A nyáron életem legnagyobb lehetőségét kaptam Bíró Pétertől. Úgy érzem, eddig éltem is vele, de most különböző okok miatt úgy alakult, hogy nem folytathatom a munkám. Életem legnehezebb döntése volt, ennél többet most nem is tudok mondani - nyilatkozta Mátyus János a Nemzeti Sportnak.
- Megértettem Mátyus János indokait, mert tudok magyarul és kénytelen vagyok elfogadni azokat - idézi a csakfoci.hu Bíró Péter tulajdonost. Fájlalom a döntését, hiszen egy ígéretes pályafutás áll előtte, jó edzőről van szó. Ezen a fórumon is felhatalmazom őt: tárja nyilvánosság elé az indokait, hogy ezzel is elejét vegyük a mendemondáknak. Az elkövetkező időszakban Kovács László irányítja a szakmai munkát, de az sem kizárt, hogy hosszú távon is vele számolunk majd.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!