Nyilvántartásba vették a Fidesz-KDNP jelöltjeit


2014-09-01 16:10:01  | cikk:  | 


Ma reggel megtartotta első ülését a helyi választási bizottság. A bizottság – miután a jelölőszervezet még a múlt héten leadta a szükséges mennyiségű ajánlásokat – a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjeként nyilvántartásba vette dr. Áldozó Tamást, valamint képviselőjelöltként dr. Péntek Árpádot, dr. Vörös Ibolyát, Bocskay Lászlót, Császár Endrét, Venczel Csabát, dr. Hermann Istvánt, Máté Istvánt, dr. Áldozó Tamást, Unger Tamást és Zsegraics Gyulát. Ugyancsak nyilvántartásba vette a bizottság a Fidesz-KDNP kompenzációs listáját. A lista első öt helyén sorrendben dr. Áldozó Tamás, Unger Tamás, dr. Vörös Ibolya, Venczel Csaba és dr. Péntek Árpád szerepel - adta hírül a Fidesz helyi irodája.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!