Klarinéthangverseny a Zeneiskolában


2010-02-23 18:12:22  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Klarinéthangverseny a Zeneiskolában főképe
A győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola klarinét szakos növendékeinek hangversenyére várták ma délután 5 órától az érdeklődőket a pápai Bartók Béla Zeneiskolában. A 4 fiatal, (Ludányi Tamás, Faragó Anna, Gárgyán Zoltán és Kálmán Krisztina) akik a márciusban megrendezendő győri országos versenyen fognak szerepelni, bemutatkozott a pápai közönség előtt.  Az est folyamán felcsendült a Velencei karnevál A. Giampieri-től, C. Saint-Saëns : Sonata I. II. tétel, C. Stamitz : Esz-dúr klarinétverseny I. tétel, C. M. Weber : Concertino op.26, Kovács B. : Hommage a Bartók Béla (szóló), M. Arnold : Sonatina, H. Rabaud : Solo de concours és S. Vasilenko: Keleti táncok. A diákokat zongorán Fenyősy Dorottya kísérte, felkészítő tanárnőjük pedig Szabó-Rajczi Katalin.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!