Az újoncnál bizonyíthat a Lombard


2014-08-30 11:11:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az újoncnál bizonyíthat a Lombard főképe
18:30 perces kezdéssel az újonc Nyíregyháza otthonában folytatja az élvonalbeli labdarúgó bajnokságot a Lombard Pápa. Mátyus Jánosék remek bajnoki nyitányt követően a hetedik helyről várják Iványi Zoltán kezdő sípszavát, míg az újonc egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a 13. pozíciót foglalja el a tabellán. A Spari nem a legjobb előjelekkel várhatja a mai mérkőzést, Rezes Lászlót kedden megműtötték, rá fél évig nem számíthat a szakmai stáb, hét közben pedig Lázár Bence is belázasodott, így kihagyta az edzéseket.
- Most jönnek majd azok a mérkőzések melyeken pontot, pontokat kell szereznünk. Nem lesz egyszerű a Pápa ellen, mivel mindent megtesznek majd azért, hogy elrontsák a játékunkat. Ez az eddigi ellenfelekkel szemben sikerült nekik, mivel kevés gólt kaptak a korábbi találkozóikon. Ami minket illet, tudtuk a sorsolás után, hogy az első öt fordulóban több élcsapattal is találkozunk, ezért most kell majd igazán eredményesnek lennünk. Ehhez az kell, hogy sokkal egyenletesebb legyen a teljesítményünk, mert mérkőzéseken belül is hullámzó volt a játékunk, igaz senki ellen nem játszottunk alárendelt szerepet - mondta Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a hivatalos honlapnak.
A mieink legjobbja, Szűcs Lajos úgy fogalmazott, a Nyíregyháza elleni 90 perc nehezebb lesz, mint az ETO elleni fellépésük.
- Idegenben lépünk pályára, ráadásul az ország másik végére utazunk, és olyan egyesülettel szemben játszunk, aki hazai pályán javítani szeretne. A Ferencváros elleni vereség után bizonyosan szeretnének rajtunk felülkerekedni, ám nekünk ezt kell megakadályozni, és abból a fegyelmezett játékunkból kell kiindulnunk, amit az elmúlt hetekben megmutattunk. Ha kivisszük újra a pályára a szívünket, és csapatként játszunk, akkor nem lesz probléma.

A várható kezdőcsapatok:

Nyíregyháza: Balogh J. - Gengeliczki, Fodor, Törtei, Rubus - Szokol, Szécsi, Abdouraman, Kosztics, Pekár - Bajzát

Lombard Pápa: Szűcs - Tóth G., Jagodics B., Nagy T., Frizoni - Zulevs, Csilus T., Florean, Csizmadia, Sluka - Popin

A találkozót a Sport Televízió élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!