A Fidesz már leadta az ajánlási íveket


2014-08-30 00:07:51  | cikk:  | 


A Fidesz már leadta az ajánlási íveket főképe
A Fidesz-KDNP jelölő szervezet képviselőitől csütörtökön délelőtt Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző átvette azokat az ajánlási íveket, amik a szervezet képviselő – és polgármesterjelöltjének nyilvántartásba vételéhez szükségesek.
-Polgármesterjelölt az lehet, aki a választópolgárok 2 százalékának ajánlását, de Pápán legfeljebb 300 aláírást összegyűjt, az egyes képviselői körzetekben a jelöltté váláshoz 25-28 ajánlás szükséges – mondta el kérdésünkre dr. Áldozó Tamás, a Fidesz-KDNP polgármester- és képviselőjelöltje. Mint megtudtuk, a minimálisan szükséges ajánlások többszörösét adták át a helyi választási irodának, ám a támogató aláírások gyűjtését önkénteseik tovább folytatják.
A helyi választási bizottság soron következő ülésén dönt a jelöltek nyilvántartásba vételéről. A csütörtöki képviselő-testületi ülésen megválasztott bizottság várhatóan hétfőn ül össze.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!