Komfortosabb óvodák - Különféle berendezések könnyítik a munkát az intézményekben


2014-08-28 19:08:23  | cikk: mo  | 


Komfortosabb óvodák - Különféle berendezések könnyítik a munkát az intézményekben főképe
Megtartotta szokásos nyár végi alkalmazotti értekezletét a Pápai Városi Óvodák. A 2014/2015. nevelési év elején lebonyolított értekezleten részt vett Áldozó Tamás polgármester is. A városvezető köszöntőjében azt hangsúlyozta, miután a korábban önkormányzati kézben lévő pápai iskolahálózat fenntartásáról és működtetéséről az állam gondoskodik, így nagyobb hangsúlyt helyezhet a város a Pápai Városi Óvodák intézményrendszerére, hiszen az intézkedéssel ez lett a legnagyobb intézménye. Áldozó Tamás szólt arról is, hogy megválasztásukat követően, 2011-ben Unger Tamás alpolgármesterrel együtt felkeresték a városi intézményeket, így az óvodákat is, s arra kérték az ott dolgozókat foglalják össze az adott óvoda helyzetét, térjenek ki az esetleges hiányosságokra, mi az, amivel eredményesebb munkát végezhetnének. A polgármester hozzátette, számos olyan kérés elhangzott akkor, amely eszközbeszerzésre vonatkozott, olyan berendezések megvásárlására, amelyek az óvoda komfortjának javítását szolgálják.
- Az idei már egy olyan év volt, amelyben a lehetőségeink megengedték azt, hogy a megfogalmazott igények jelentős részét kielégíthessük. Körülbelül 2 millió forint értékben történt meg az eszközbeszerzés, és a berendezéseket most szeptembertől már használatba is vehetik az óvodai dolgozók. Sokféle eszközről beszélhetünk, volt köztük mosogatógép, porszívók, CD-lejátszó, mosógép, vasaló, mikrohullámú sütő, vagy éppen sövényvágó olló, vagy dekopír-fűrész – fogalmazott Áldozó Tamás, majd hozzátette, ha a város gazdasági folyamatai a jelenlegi úton haladnak tovább, ha így teljesítenek a pápai vállalkozások, ahogy az év eddig részében tették, akkor az ilyen típusú beszerzések nem egyszeri alkalmakkal történhetnek meg, és a városnak lehetősége lesz megfelelni annak a felelősségnek, amelyet a legnagyobb intézményével szemben viseltetnie kell.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!