Az eddigi legnagyobb beruházás a reptéren


2010-02-23 14:53:29  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Az eddigi legnagyobb beruházás a reptéren főképe
22 ezer négyzetméteres lebetonozott állóhelyet adtak át ma délelőtt a Pápa Bázisrepülőtéren. A terület 3 db C-17-es repülőgépnek biztosít megfelelő parkolóhelyet. A közel 2,8 millió eurós beruházás az eddigi legnagyobb összegű fejlesztés a pápai repülőtéren – tudtuk meg Gunnar Borchtól, a NATO Airlift Management Agency (NAMA) vezérigazgatójától. Az igazgató hozzátette, nem ez az utolsó nagyszabású beruházás a repülőtéren, hiszen készül a hangár is, amelyet a résztvevő nemzetekkel közösen terveznek és finanszíroznak, valamint új létesítmények épülnek az utasszállítás és a szállítmányok kezelésének kiszolgálására, de ez még a döntéselőkészítés fázisában tart. 
Az átadóünnepségen John Zazworsky ezredparancsnok kihangsúlyozta, a beruházás hatalmas előrelépést jelent, így sokkal biztonságosabban, korszerűbben és gyorsabban tudják végrehajtani feladataikat.
A befogadó nemzet részéről Jakab Ferenc ezredes, a MH Összhaderőnemi Parancsnokság logisztikai főreferense köszöntötte a megjelenteket és köszönte meg a fejlesztést Magyarország és a MH Pápa Bázisrepülőtér nevében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!